Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10442
Назва: Інвестиційні ресурси для модернізації національної економіки
Автори: Журавель, Юрій
Ключові слова: держава
модернізація суспільства
модернізація економіки
інституційні зміни
консолідація фінансових ресурсів
інвестиції
інновації
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Журавель, Ю. Інвестиційні ресурси для модернізації національної економіки [Текст] / Юрій Журавель // Журнал європейської економіки. - 2015. - Т. 14, № 1. - С. 89-104.
Короткий огляд (реферат): Досліджено тенденції формування інвестиційних ресурсів для модернізації економіки України, які cпрямовуються з бюджету, утворюються в корпоративному секторі, банківській системі, недержавних пенсійних фондах, домогосподарствах, на фондовому ринку і надаються іноземними інвесторами. Виявлено тенденції, що свідчать про звуження джерел інвестицій, які можна залучити в корпоративному секторі та на фондовому ринку. У частині приватних (колективних) інвестицій виявлено потенційні можливості їх суттєвого збільшення та подальшого цільового спрямування через інститути спільного інвестування в модернізаційні проекти. Запропоновано на державному рівні розробити дієві механізми стимулювання процесів інвестування в корпоративному секторі, а також сформувати розгалужену інституційну мережу з відбору інноваційних проектів як державно важливих об’єктів для розміщення інвестицій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10442
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 14 (№1) Березень 2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавель Ю..pdf254.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.