Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10659
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємницьких структур та продукції в АПК
Інші назви: The ways of increasing competitiveness of enterprises and merchandise in AIC
Автори: Погріщук, Борис Васильович
Ключові слова: агропромисловий комплекc
конкурентоспроможність
ринкові умови господарювання
Дата публікації: 2002
Видавництво: Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка
Бібліографічний опис: Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка. Серія: економіка. – 2002. – Вип. 10. – С. 176-178
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив факторів на формування конкурентноспроможності продукції аграрної сфери економіки. Запропоновано основні шляхи підвищення конкурентноспроможності продукції на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10659
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliahy pidvyschennia.pdf101.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.