Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10867
Назва: Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості
Інші назви: The need for innovative development of the food industry
Автори: Дерманська, Людмила Василівна
Ключові слова: інноваційний розвиток
інноваційна діяльність
харчова промисловість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Економічні науки. Луцьк
Бібліографічний опис: Дерманська, Л. В. Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічні науки. – Луцьк. – 2011. – Вип. 8 (29). – Ч. ІІ. – С. 318-327. (Серія : „ Облік і фінанси”)
Короткий огляд (реферат): Досліджено сучасні тенденції інноваційної діяльності підприємств, визначено чинники, що визначають необхідність інноваційного розвитку харчової промисловості, проаналізовано стан основних фондів підприємств харчової промисловості Тернопільської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10867
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf180.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.