Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/11724
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ ПІДПРИЄМСТВА
Інші назви: IMPROVING INVESTMENT FLOWS CASH ENTERPRISE
Автори: Чижишин, Оксана Ігорівна
Ключові слова: Інвестиція
ризик
синхронізація
грошовий потік
моделювання
оптимізація
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський наці-ональний університет імені В.О.Сухомлинського
Бібліографічний опис: Чижишин О.І.ОПТИМІЗАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ ПІДПРИЄМСТВА / О.І. Чижишин //Електронне на-укове фахове видання „Глобальні та націо-нальні проблеми еко-номіки” – 2016. – Електронна сторінка: http://global-national.in.ua.
Короткий огляд (реферат): В статті розглядається порушення принципів фінансової рівноваги підприємства, яке негативно впливає на результати його діяльності. Негативний вплив на ефективність функціонування підприємства здійснюють як дефіцит, так і надлишок грошового потоку. Враховано характеристики руху грошових коштів, які вказують на систему показників діяльності підприємств. Вони відображають важливість вирішення проблеми фінансового управління за рахунок досягнення оптимізації цільової функції при контрольованій фінансовій рівновазі. Найоптимальнішим для підприємства є збалансоване економічне зростання, яке базується на підтримці його фінансової рівноваги та забезпеченні максимізації вартості підприємства за рахунок позитивного руху грошових потоків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11724
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Електронна стаття 2016.pdf588.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.