Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1182
Назва: | Основні засади, механізми та можливості розвитку брендингу в Україні |
Автори: | Колесніков, Андрій Павлович Шульгат, Ніна Ігорівна |
Ключові слова: | бренд брендинг Nestle |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Колесніков, А. П. Основні засади, механізми та можливості розвитку брендингу в Україні / А. П. Колесніков, Н. І. Шульгат // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2 – С. 37-40. |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено історичну та змістовну парадигму категорії “бренд” та запропоновано власне розуміння цього поняття. Визначено особливі умови розвитку брендингу в Україні та досліджено перешкоди його використання в діяльності вітчизняних підприємств. Охарактеризовано досвід компанії Nestle у розвитку бренду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1182 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСНОВНІ ЗАСАДИ, МЕХАНІЗМИ ТА МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ БРЕНДИНГУ В УКРАЇНІ.pdf | 426.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.