Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1190
Назва: | Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції |
Автори: | Колесніков, Андрій Павлович |
Ключові слова: | підготовка виробництва нова продукція |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Колесніков, А. Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції / А. Колесніков // Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Економіка.– Тернопіль, 2005.– № 18.– С. 265-268. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1190 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції.pdf | 133.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Закономірності розгляду та шляхи покращення технічної підготовки виробництва.pdf | 173.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.