Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/11974
Назва: Макроекономічні аспекти розвитку національної системи соціального страхування
Автори: Сидорчук, Анатолій Андрійович
Ключові слова: фінансові ресурси
financial resources
державне соціальне страхування
state social insurance
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Сидорчук, А.А. Макроекономічні аспекти розвитку національної системи соціального страхування / А. Сидорчук // Диверсифікація інноваційного розвитку національного господарства в контексті реалізації глобалізаційних процесів : збірник матеріалів Міжн. наук.-практ. конф., (Кременчук, 20 трав. 2010 р.) / КДУ ім. М. Остроградського. – Кременчук: КДУ ім. М. Остроградського, 2010.– С.307–308.
Короткий огляд (реферат): Індикатори, які характеризують макроекономічний стан нашої держави, не дають змоги порівняти її з жодною з країн, де використовуються інші моделі. Інакше кажучи, існування соціального страхування як складової соціального захисту населення в Україні відбувається в умовах, не характерних для жодної з розглянутих держав. Особливо чітко це можна простежити при порівнянні середньодушових доходів населення (які у 4 рази менші від найближчого показника країн Південної Європи), темпів зростання економіки (які у 6 разів менші від показника країн континентальної моделі соціального захисту) та рівня інфляції (який у 2 рази вищий від рівня країн Південної Європи).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/11974
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_Сидорчук.PDF273.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.