Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13474
Назва: КОН’ЮНКТУРНИЙ АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ РИНКУ, ЙОГО СТІЙКОСТІ ТА ЦИКЛІЧНОСТІ
Автори: Окрепкий, Ростислав Богданович
Гаргула, Денис Васильвич
Ключові слова: тенденція
стійкість
циклічність
трендове моделювання
сезонність
інтенсивність коливань попиту
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Окрепкий, Р. Б. Кон'юнктурний аналіз тенденцій розвитку ринку, його стійкості та циклічності / Р. Б. Окрепкий, Д. В. Гаргула // Інноваційна економіка. – 2013. – № 5. – С. 197-203.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання особливостей проведення кон’юнктурного аналізу тенденцій розвитку ринку, його стійкості та циклічності. Охарактеризовано основні статистичні методи виявлення тенденції розвитку ринку. Доведено, що ринок, навіть регульований у межах можливостей маркетингу, не може цілком звільнитися від проявів стихійності, оскільки це явище є невід’ємною властивістю ринкового механізму, його прагнення до рівноваги попиту та пропозиції, що досягається шляхом подолання постійних диспропорцій різної інтенсивності. Розроблено методичні рекомендації для виявлення інтенсивності внутрішньорічних коливань попиту в умовах стихійності, ризику та невизначеності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13474
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111конюнктурний аналіз тенденцій розвитку ринку.pdf229.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.