Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13525
Назва: | Особливості формування маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах |
Автори: | Саченко, Світлана Іванівна Серединська, Віра Миколаївна |
Ключові слова: | маркетингові витрати, виробництво, собівартість |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Галицький економічний вісник. – Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя |
Бібліографічний опис: | Іванов Ю., Котляров Є. “Реформована” собівартість (калькулювання у промисловості) // Бухгалтерія. – 2001. – №20/1 (435). – С.45-51. 2. Лучко М.Р., Бенько І.Д. Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах. Навчальний посібник/ М.Р. Лучко, І.Д. Бенько. – Тернопіль, 2004. – 236 с. |
Серія/номер: | № 1(22); |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено особливості маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13525 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
особливості формування маркетингових витрат на хлібопекарних підприємствах.pdf | 146.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.