Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13895
Назва: Роль фінансів домогосподарств у розвитку страхування в Україні
Інші назви: The role of personal finance in the development of insurance in Ukraine
Автори: Кулина, Галина Миронівна
Ключові слова: домогосподарства
доходи і витрати домогосподарств
інвестиційна поведінка домогосподарств
інвестиційні ресурси
страхування
фінанси домогосподарств
Дата публікації: 2016
Видавництво: Економіка та суспільство
Бібліографічний опис: Кулина Г. М. Роль фінансів домогосподарств у розвитку страхування в Україні / Г. М. Кулина // Економіка та суспільство. – 2016. – Вип. 3. – С. 406–411.
Короткий огляд (реферат): статті обґрунтовано необхідність залучення фінансів домогосподарств у сприянні розвитку страхування шляхом трансформації їхніх заощаджень у потужний інвестиційний ресурс, новелізації на цій основі страхо- вих послуг, які були б більш прийнятні вітчизняному страхувальнику, та каналів їх просування на ринок. Ви- значено основні джерела та виявлено тенденції розвитку доходів домогосподарств. Проаналізовано середній розмір заощаджень на одну особу та їх питому вагу у структурі наявних доходів домогосподарств у різних країнах світу. Виявлено особливості інвестиційної поведінки домогосподарств в Україні та світі й окреслено чинники, що на неї впливають. Визначено передумови підвищення участі домогосподарств в інвестиційних процесах задля активізації страхової діяльності в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13895
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71.pdf284.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.