Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13925
Назва: Часовий аспект у процесі управління фінансовим станом підприємства
Автори: Стефанів, Ігор Федорович
Дмитрів, Дмитро Володимирович
Ключові слова: фінансовий стан підприємств
споживна вартість товару
точкова корисність
Дата публікації: 2004
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ, Економічна думка
Бібліографічний опис: Стефанів І. Ф. Часовий аспект у процесі управління фінансовим станом підприємства / І. Ф. Стефанів, Д. В. Дмитрів // Наукові записки : зб. наук. праць каф. екон. аналізу. – Тернопіль : Економічна думка, 2004. – Вип. 13, ч. 1. – С. 116-119.
Короткий огляд (реферат): У даній статті розглядаються питання пов’язані з управлінням фінансовим станом підприємства. Концентрується увага на взаємозв’язку зміни доходів суб’єктів господарської діяльності та зміни корисності товарів та послуг, які вони продукують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13925
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
D__Verstka_Arhiv_Zhurnal_Arhiv_.pdf104.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.