Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14118
Назва: Фінанси неприбуткових організацій: теоретико-організаційні засади
Автори: Вовна, Наталія Ігорівна
Vovna, Nataliya
Ключові слова: фінанси неприбуткових установ, організацій
фінансові ресурси неприбуткових установ, організацій
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: / Н. І. Вовна // Економічні, правові, інформаційні та гуманітарні проблеми розвитку України в постстабілізаційний період: матеріали наукової конференції професорсько-викладацького складу [Тернопіль, 16 квітня 2008 р.]. – Тернопіль. – 2008. – С. 16 – 25.
Короткий огляд (реферат): У процесі теоретичного дослідження наукових джерел та нормативно-правових актів що стосуються неприбуткових організацій, та, зокрема, особливостей їхніх фінансів, нами вияснено, що в умовах сучасності більшість країн світу мають потребу у інституціях, які організовують і регулюють економічну діяльність суспільства та вирішують проблеми, якими не займаються суб’єкти підприємницької діяльності, оскільки така діяльність не приносить вигоди, не дає прибутку, тобто є неприбутковою. Наша держава створює або підтримує створення організацій, що виконують суспільно корисну діяльність і декларує їм свою підтримку, проте як в українському законодавстві так і у літературних джерелах сутність терміну неприбуткової організації обґрунтовано недостатньо, що також пояснюється ще і використанням термінів “недержавна” та “некомерційна” організації. Наукових розробок що стосуються неприбуткових організацій недостатньо, і це у свою чергу зумовлює небагаточисельність наукових напрацювань щодо фінансів неприбуткових організаці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14118
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези ФНО 2008 (3).pdf131.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.