Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14696
Назва: СПЕЦЕФІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ ВЗАЄМОДІЇ ПІДПРИЄМСТВ І БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ
Інші назви: SPECIFIC FEATURES OF interaction between enterprises and banking institutions
Автори: Фурса, Тетяна Петрівна
Ключові слова: взаємодія підприємств і банківських установ;
банківські установи
організаційно-економічний аспект
посередницькі відносини
, фінансові відносини
підприємства
Дата публікації: 2014
Видавництво: Інвестиції : практика та досвід.
Бібліографічний опис: Фурса, Т. П. Специфічні особливості процесу взаємодії підприємств і банківських установ / Т. П. Фурса // Інвестиції : практика та досвід. – 2014. – № 24. – С. 47-52.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні основи взаємодії підприємств і банківських установ. Проведено аналіз наукових праць, присвячених специфічним аспектам процесу взаємодії підприємств і банківських установ, що дозволить забезпечити посилення впливу інформаційних технологій на способи і форми взаємодії банківських установ і підприємств . Уточнено суть поняття «взаємодія» та визначено чинники які впливають на розвиток системи взаємодії підприємств і банківських установ. Проаналізовано вплив суб'єктивного чинника на взаємодію банківських установ і підприємств. В зв'язку з цим обґрунтована необхідність в спільній роботі з стратегічного планування (проектний підхід), запропоновані нові форми взаємодії (придбання або управління акціями підприємств, організація роботи за принципом холдингу, формування замкнутого циклу підприємств). Досліджено організаційно-економічний аспект взаємодії підприємств і банківських установ, що дозволяє вирішити проблему структуризації економічних зв'язків між суб'єктами взаємодії, що включає обмін фінансовими і інформаційними ресурсами, і його оптимізацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14696
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.