Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1475
Назва: Арифметичний пристрій RISC-процесора в середовищі Xilinx ISE Design Suite
Інші назви: The arithmetic device RISC- CPU among the Xilinx ISE Design Suite
Автори: Морозова, Антоніна Вікторівна
Morozova, A. V.
Ключові слова: комп’ютерні системи та мережі, арифметично-логічні пристрої ЕОМ
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Морозова, А. В. Арифметичний пристрій RISC-процесора в середовищі Xilinx ISE Design Suite : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «спеціаліст» : спец. 7.05010201 - ком’ютерні системи та мережі / Антоніна Вікторівна Морозова ; наук. керівник к.т.н., доцент А. С. Ляпанда. – Тернопіль, 2012. – 105 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проекту є створення комплексного підходу до практичної реалізації арифметичного пристрою RISC-процесора. Актуальність розроблення такого пристрою не викликає сумніву. Арифметичний пристрій RISC-процесора в середовищі Xilinx ISE Design Suite призначений для використання у блоці арифметико-логічних операцій реконфігурованого мікропроцесорного ядра. Він містить в собі декілька підсистем, розробка яких і проведена в даному дипломному проекті. Даний блок розроблений з дотриманням вимог, які ставляться до таких розробок, обґрунтовано вибір частин усіх блоків, а тому результат роботи може бути використаний у навчальному процесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1475
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MorozovaKSMc-51.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.