Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1484
Назва: Інформаційна система звукового забезпечення адміністративної будівлі на основі Fast Ethernet
Інші назви: Information system providing sound administrative building based Fast Ethernet
Автори: Чорний, Денис Валерійович
Chorniy, D. V.
Ключові слова: системи звукового забезпечення, проектування мережі
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Чорний, Д. В. Інформаційна система звукового забезпечення адміністративної будівлі на основі Fast Ethernet : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «спеціаліст» : спец. 7.05010201 - комп’ютерні системи та мережі / Денис Валерійович Чорний ; наук. керівник к.ф.-м.н., дoцeнт М. М. Кacянчук. – Тернопіль, 2012. – 93 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проекту є розробка інформаційної системи звукового забезпечення адміністративної будівлі на основі Fast Ethernet. У проекті приводиться опис створення комп’ютерної мережі звукового забезпечення для адміністративної будівлі. Розглянуті питання, пов'язані з установкою системи звукозабезпечення на основі апаратно-програмного комплексу і мережевої технології дистриб’юції звукових сигналів в реальному часі, проведений вибір устаткування. Введення в експлуатацію проекту мережі внесе істотний внесок в створення багатофункціональної системи життєзабезпечення будівлі в цілому, яка включає різні функції звукозабезпечення, такі як зонне сповіщення, трансляція, конференц-зв'язок, екстрене сповіщення, проведення різних заходів, а також управляюче устаткування і канали для передачі звукових даних. Дипломний проект містить структурну схему звукового забезпечення, апаратну реалізація системи звукового забезпечення, структурну схему комп’ютерної мережі, схему доступу звуку до ділянок об’єкта, які подані в графічній частині. Дипломний проект має практичну спрямованість і його результати плануються до впровадження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1484
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ChorniyDV_ksmzskp51.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.