Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1485
Назва: Модель комп’ютерної локальної мережі на основі систем масового обслуговування
Інші назви: The model of computer local area network -based queuing systems
Автори: Федін, Тарас Васильович
FedinT.V., T.V.
Ключові слова: комп’ютерні мережі, моделювання, проектування, системи масового обслуговування, реалізація
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Федін, Т. В. Модель комп’ютерної локальної мережі на основі систем масового обслуговування : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.05010201 - комп’ютерні системи та мережі / Тарас Васильович Федін ; наук. керівник д.т.н., проф. В. М. Теслю. – Тернопіль, 2012. – 93 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи. Метою роботи є дослідження, моделювання, проектування та реалізація комп’ютерної локальної мережі, та вирішення проблем зв’язаних з вирішенням можливих черг на основі систем масового обслуговування. Методи дослідження. Викорстовувались методи побудови мережі та дослідження на основі систем масового обслуговування. Результати роботи та її новизна. Досліджено що для реалізації комп’ютерних мереж доцільніше використовувати один потужний пристрій опрацювання запитів від користувачів ніж декілька менш потужних на етапі розвитку системи. Спроектовано та побудовано локальну комп’ютерну мережу, проведено ї тестування. Рекомендації про використанню результатів роботи. Результати роботи можуть бути використані для побудови комп’ютерної мережі інтернет провайдерами, та вдосконаленні існуючих локальних мереж. Значущість роботи. Проведене дослідження може бути адаптоване для проектування комп’ютерних локальних мереж і реалізації їх на практиці. Можливі напрямки розвитку. При використанні отриманих результатів можливе вдосконалення існуючих комп’ютерних локальних мереж, та конфігураціїї їх обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1485
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedina T.V. KSMzm-51.pdf2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.