Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15287
Назва: Інформаційні проблеми аналізу фінансового стану підприємства
Інші назви: Information problems of company's financial status analysis
Автори: Спільник, Ірина Володимирівна
Ключові слова: аналіз
фінансовий стан
фінансова звітність
баланс
інформаційна база аналізу
П(С)БО
Дата публікації: 2001
Видавництво: Тернопіль, ТАНГ, Економічна думка
Бібліографічний опис: Спільник, І. В. Інформаційні проблеми аналізу фінансового стану підприємства. [Текст] / І.В. Спільник // Наукові записки. Збірник наукових праць кафедри економічного аналізу. – Тернопіль: ”Економічна думка“, 2001. – Випуск 10, Ч. 1. – С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Внаслідок реформування в бухгалтерському обліку і фінансовій звітності відбулися суттєві зміни, які зумовлюють необхідність перегляду раніше напрацьованих та створення нових адекватних методик економічного аналізу. Висунуті на розгляд проблемні питання мають з точки зору аналізу суттєве значення, адже повне виключення окремих статей чи розділів із розрахунку призводить до порушення балансового взаємопов'язання як в цілому, так і окремих розділів між собою. Віднесення тієї чи іншої суми до певної групи впливає не тільки на абсолютне значення конкрентних показників (коефіцієнти фінансової стійкості, автономії, фінансового важеля, наявність власного оборотного капіталу та рівень покриття ним потреби), але й на правильність подальших аналітичних процедур та сформульованих за їх результатами аналітичних висновків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15287
ISBN: 966-654-007
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2001_10.pdf4.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.