Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1538
Назва: Світові тенденції розвитку кіберзлочинності
Автори: Якубівська, Юлія Євгенівна
Ключові слова: кіберзлочинність
Дата публікації: 2014
Видавництво: Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право : Науковий журнал. Серія : Економічні науки. - К. : УДУФМТ
Бібліографічний опис: Якубівська Ю. Є. Світові тенденції розвитку кіберзлочинності / Ю. Є. Якубівська // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право : Науковий журнал. Серія : Економічні науки. - К. : УДУФМТ, 2014. - № 5-6 (76-77). - С. 125-130.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку України особливої уваги потребує система кібернетичної безпеки, як ключовий елемент інформаційної, а відтак і національної безпеки. Зважаючи на зростаючу кількість кібератак, необхідним є не лише дослідження світових тенденцій розвитку кіберзлочинності, створення ефективного нормативно-правового забезпечення, але й системи заходів для попередження та захисту від кіберзлочинності. Стаття присвячена дослідженню тенденцій кіберзлочинності, що є загрозою інформаційній безпеці країни. Визначено місце та роль кібербезпеки в системі національної безпеки. Основна увага зосереджена на дослідженні проявів кіберзлочинності та активності кібератак на світовому рівні, а також тих, котрі торкнулися українського інформаційного простору. Подано рекомендації щодо покращення системи захисту та боротьби з кіберзлочинністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1538
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11_фах.pdf317.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.