Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15863
Назва: Особливості оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі
Інші назви: Peculiarities of evaluating the effectiveness of communication systems of enterprises of baking industry sector
Автори: Шлапак, Оксана
Shlapak, Oksana
Ключові слова: ефективність
інформаційні системи
комунікаційні системи
комунікаційне середовище
методичний підхід
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шлапак, О. Особливості оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі [Текст] / Оксана Шлапак // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2011. - Вип. 2. - С. 125-130.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні підходи до оцінювання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі харчової промисловості. Проведено моніторинг основних інформаційних систем підприємств. Побудовано схему розвитку конкурентної стратегії досліджуваного підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15863
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2011 Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шлапак О..pdf144.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.