Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16101
Назва: Домінанти формування податкових надходжень до бюджету
Інші назви: Dominants of tax revenue formation
Автори: Бойко, Юлія Іванівна
Ключові слова: механізм формування
оподаткування
податкова політика
фактори впливу
податкові надходження
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету «Економічна думка»
Бібліографічний опис: Бойко Ю. І. Домінанти формування податкових надходжень до бюджету / Ю. І. Бойко // Економічний аналіз: зб. наук. праць. – Тернопіль: Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету «Економічна думка», 2016. – Том 25. - №1. – С. 106-111.
Короткий огляд (реферат): В умовах децентралізації економічних процесів у державі її суб’єкти отримують можливість приймати самостійні рішення у рамках єдиного цілого. У широкому розумінні передбачається передання більш значних повноважень місцевим органам влади. Це дає можливість реалізації потреб населення, виходячи з обсягу сформованих доходів. Діяльність місцевих органів влади вибудовується з урахуванням специфіки соціально-економічного розвитку території. Метою статті є аналіз механізму формування податкових надходжень до бюджету як основної його дохідної частини, що за умови децентралізації економічних процесів визначає можливості розвитку регіону. Для реалізації цієї мети у статті використано метод системного аналізу, синтезу, логічний метод дослідження. У результаті визначено основні фактори впливу на обсяг податкових надходжень до бюджету, проведено їх класифікацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16101
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Y.Boyko_Доінанти формування податкових надходжень.doc92.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.