Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16104
Назва: Вплив на євроінтеграцію України можливого виходу Великої Британії з ЄС
Автори: Чорний, Андрій Михайлович
Ключові слова: Велика Британія
Україна
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Міжнародна науково-практична конференція "Право, держава та громадянське суспільство в умовах системних реформ"
Короткий огляд (реферат): 23 червня 2016 року у Великій Британії відбувся референдум, на який було винесене питання щодо доцільності членства країни в ЄС. За результатами голосування 51,9% громадян проголосувати за вихід з Євросоюзу. Цей референдум безпосередньо не стосується України, але постає питання: Чому в той час як наша держава намагається вступити до ЄС, більш розвинена держава Велика Британія виявляє намір покинути членство в Європейському Союзі? Наслідки такого рішення стануть відчутними для всієї Європи, у тому числі для України. Рішення щодо виходу з ЄС може спричинити “ефект доміно” серед інших країн членів ЄС, суттєво послабити позиції Союзу і водночас зміцнити позиції Росії на глобальній геополітичній арені. В той же час, це може вплинути на євроінтеграційні сподівання українців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16104
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорний тези.pdf305.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.