Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16158
Назва: Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки
Інші назви: The peculiarities of food market formation in the conditions of transforming national economy
Автори: Кундєєва, Галина
Соломка, Ольга
Kudyeyeva, Halyna
Solomka, Olha
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кундєєва, Г. Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки [Текст] / Галина Кундєєва, Ольга Соломка // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2011. - № 5-1. - С. 128-140.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості формування продовольчого ринку у зв'язку з трансформаційними змінами в економіки країни. Досліджено основні фактори, що визначають обсяги попиту та пропозиції товарів на продовольчому ринку: купівельна спроможність населення, ринкова ціна, структура ринку, торговельна політика держави (експорт і імпорт продуктів харчування), державне регулювання ринкових відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16158
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2011 Випуск 5-1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кундєєва Г..pdf531.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.