Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16559
Назва: Моделювання облікової інформації про витрати виробництва для потреб системи управління
Автори: Яцишин, Світлана Романівна
Ключові слова: витрати
бухгалтерський облік
облікова інформація
моделювання
витрати виробництва
модель організації та обліку витрат виробництва
обліково-економічні моделі
економіко-організаційні моделі
Дата публікації: лис-2002
Видавництво: Львів : ЛБІ НБУ, 2002.
Бібліографічний опис: Яцишин С. Р. Моделювання облікової інформації про витрати виробництва для потреб системи управління / С. Яцишин // Економічні проблеми ринкової трансформації України: Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Економічні проблеми ринкової трансформації України». – Львів : ЛБІ НБУ, 2002. – С. 28-30.
Короткий огляд (реферат): Стаття досліджує проблеми подальшого вдосконалення організації та методології обліку, а саме в частині витрат діяльності. Одним із основних положень цієї проблеми виступає моделювання облікових процесів.Метою моделювання облікової інформації про фактичні витрати виробництва виступає встановлення кількісних та логічних залежностей між різноманітними елементами облікового процесу для потреб системи управління. Зроблено висновок, що у процесі виробництва в послідовності розробки моделей удосконалення обліку витрат не вистачало важливої ланки – процесу створення систем обліку витрат, які на відміну від моделей є шляхом від абстрактного до конкретного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16559
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моделювання_Львів-02.pdf189.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.