Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16866
Назва: Формування конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар»
Інші назви: Formation of competitive advantages of «Mykulynetskyy Brovary»
Автори: Кузів, Оксана Богданівна
Ключові слова: конкуренція
конкурентні переваги
оцінка конкурентних переваг
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Кузів, О. Б. Формування конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар» : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060104 – менеджмент зовнішньоекономічної діяльності магістер. програма – міжнародний інвестиційний менеджмент / Оксана Богданівна Кузів ; наук. керівник к.е.н., доцент О. Ф. Мигаль. – Тернопіль, 2017. – 122 с.
Короткий огляд (реферат): Науково узагальнено та систематизовано теоретичні положення формування конкуренції та конкурентних переваг, на основі чого розроблено та обґрунтовано пропозиції щодо зміцнення конкурентних переваг ТОВ «Микулинецький Бровар»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16866
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuziv_O_MAUNm-21_2017.pdf2.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.