Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16951
Назва: Облік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологій
Автори: Кирильєва, Людмила
Янчев, Андрій
Кирильєва, Дарія
Ключові слова: ресторанний бізнес
облік
витрати
платіжний термінал
еквайрінг
еквайр
сліп
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль
Бібліографічний опис: Кирильєва, Л. Облік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологій [Текст] / Людмила Кирильєва, Андрій Янчев, Дарія Кирильєва // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 2. - С. 151-154.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто організаційні та методичні аспекти обліку розрахунків з клієнтами ресторанного бізнесу через термінал.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16951
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирильєва Л..pdf182.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.