Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17060
Назва: Організаційно-методологічні засади формування облікової політики підприємства
Автори: Яцишин, Світлана Романівна
Ногач, Наталія
Ключові слова: облікова політика
організація
методологія
формування
сектор облікової політики
Дата публікації: 2008
Видавництво: Тернопіль : Економічна думка
Бібліографічний опис: Яцишин, С. Р. Організаційно-методологічні засади формування облікової політики підприємства / Світлана Яцишин, Наталія Ногач // Збірник тез доповідей П’ятої ювілейної міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна ідентичність та тенденції глобалізації» Ч. 2. [Тернопіль, 21-23 лютого 2008 р.]. – Тернопіль, 2008. – С. 466-468.
Короткий огляд (реферат): Стаття досліджує організаційні та методологічні питання, які виникають у процесі формування облікової політики суб'єктів господарювання. Зроблено висновок про необхідність створення на підприємствах сектору облікової політики. Основною функцією такого підрозділу мають бути розробка довгострокового розпорядчого документа про облікову політику, його узгодження, затвердження, оцінка і контроль виконання, а також внесення доповнень і змін, які забезпечують більш достовірне відображення господарських подій у бухгалтерському обліку та фінансовій звітності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17060
ISBN: 978-966-654-221-5
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.