Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17208
Назва: Облік і аналіз капітальних інвестицій для забезпечення розвитку процесу виробництва
Інші назви: Accounting and Analysis of Capital investment to Ensure the Production Process Development
Автори: Дерій, Василь Антонович
Ключові слова: поняття "інвестиція", капітальні інвестиції, виробництво, розвиток, бухгалтерський облік, економічний аналіз.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Дерій В. А. Облік і аналіз капітальних інвестицій для забезпечення розвитку процесу виробництва / В. А Дерій, Т. Г. Камінська // Проблеми економіки. - 2015. - № 3. - С. 258-266.
Бібліографічний опис: Харків: Міжнародний науковий рецензований журнал "Проблеми економіки".
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемам розвитку обліково-аналітичного забезпечення здійснення капітальних інвестицій як основи розвитку виробничих підприємств. Метою статті є узагальнення та розвиток організаційно-методичної бази обліку та аналізу капітальних інвестицій для сприяння стійкому розвитку підприємств та національної економіки в цілому. У статті проаналізовано сучасних стан основних засобів підприємств, необхідність суб’єктів господарювання у здійсненні капітальних інвестицій, визначено їх обсяги та їх обліково-аналітичне забезпечення. Визначено облікову інтерпретацію поняття "капітальні інвестиції" шляхом дослідження генезису наукових поглядів на нього. Досліджено особливості обліку та аналізу капітальних інвестицій на вітчизняних підприємствах. За результатами проведеного дослідження визначено основні обліково-аналітичні підходи здійснення капітальних інвестицій, що сприятимуть сталому розвитку виробничих підприємств та забезпечать їх максимальну ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17208
ISSN: ISSN друкованої версії 2222-0712, ISSN онлайнової версії 2311-1186. JEL-класифікація: A - Z.
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерій В. А., Камінська Т. Г. 2015_3.pdf376.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.