Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17465
Назва: Комплекс теплиць з рідким підігрівом
Інші назви: The complex of greenhouses heated with liquid
Автори: Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Клендій, Олександра Миколаївна
Klendiy, Oleksandra Mykolaivna
Сидорук, Борис Орестович
Sydoruk, Borys Orestovych
Буряк, Микола Васильович
Buriak, Mykola Vasyliovych
Малевич, Назар Юрійович
Malevych, Nazar Yuriovych
Романюк, Петро Васильович
Romaniuk, Petro Vasylovych
Ключові слова: вирощування тепличних культур
growing greenhouse crops
теплиця
greenhouse
рідкий теплоносій
liquid heat carrier
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 110978 U Україна, МПК E04H 5/08 (2006.01) A01G 9/24 (2006.01) A01G 9/14 (2006.01). Комплекс теплиць з рідким підігрівом / Р. Б. Гевко, О. М. Клендій, Б. О. Сидорук, М. В. Буряк, Н. Ю. Малевич, П. В. Романюк (Україна); заявник та патентовласник Р. Б. Гевко. – № u201604320; заявл. 19.04.2016; опубл. 25.10.2016, бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Комплекс теплиць з рідким підігрівом, кожна з яких містить каркас, огороджувальні світлопроникні елементи, з розташованими всередині грядками з рослинами, обігрівальну систему, який відрізняється тим, що в комплексі теплиці розташовані паралельно та послідовно, а грядки виконані опуклої форми, які охоплені фіксуючими сітками, причому всередині грядок під фіксуючими сітками знаходяться трубки з рідким теплоносієм, які при вході та виході з кожної теплиці об'єднані в центральні нагнітальні трубопроводи, які охоплені теплоізоляційними кожухами, причому при виході з останніх послідовно розташованих теплиць центральні нагнітальні трубопроводи об'єднані у центральний зворотній трубопровід, який також охоплений теплоізоляційним кожухом, а центральні нагнітальні та зворотній трубопроводи з'єднані з ємністю з рідким теплоносієм, який підігрівається твердим паливом або електричними тенами, причому в зоні входження центрального зворотного трубопроводу в ємність встановлений насос, а температура в ємності контролюється датчиком температури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17465
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комплекс теплиць з рідким підігрівом.pdf280.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.