Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17889
Назва: Формування і використання конкурентоспроможного потенціалу підприємства
Інші назви: The formation and use of competitive capacity of enterprises
Автори: Сирота, Ольга Андріївна
Ключові слова: конкурентоспроможний потенціал підприємства
конкурентоспроможність продукції
стратегічний аналіз
ефективність діяльності
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Сирота, О. А. Формування і використання конкурентоспроможного потенціалу підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03050401 – економіка підприємства магістер. програма – економіка і управління підприємством / Ольга Андріївна Сирота ; наук. керівник к.е.н., доцент Л. Р. Галько. – Тернопіль, 2017. – 104 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретико-методологічні основи формування конкурентоспроможного потенціалу підприємства, проведена діагностика конкурентоспроможного потенціалу ПП «Галіт», запропоновані напрямкиудосконалення конкурентоспроможності продукції ПП «Галіт» на ринку стоматологічного обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17889
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сирота (Нищота).pdf1.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.