Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18127
Назва: Концептуальний розвиток методології бухгалтерського обліку
Інші назви: Conceptual development of accounting methodology
Автори: Корягін, Максим Вікторович
Куцик, Петро Олексійович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Львів : Видавництво ЛКА
Бібліографічний опис: Корягін М.В., Куцик П. О. Концептуальний розвиток методології бухгалтерського обліку : монографія / М. В. Корягін, П. О. Куцик. – Львів : Видавництво ЛКА, 2015. – 239 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено існуючі підходи до побудови методології бухгалтерського обліку та представлено якісно новий погляд на її структуру, склад і напрями розвитку. Запропоновані концептуальні зміни у структурі методології бухгалтерського обліку дозволяють привести вітчизняну облікову методологію до рівня світових вимог з урахуванням досвіду різних країн. Розроблений підхід до інформаційного забезпечення прийняття рішень у формі інтегрованої адаптивної системи на базі фінансового обліку з вбудованими підсистемами з використанням розвиненої методології дозволяє окреслити напрями його розвитку на основі поєднання різних підсистем обліку в єдину інформаційну систему підприємства, що забезпечуватиме формування цільових потоків інформації для різних категорій користувачів і на виході трансформувати інформаційний ресурс у ефективну систему звітності. Призначена для докторантів, аспірантів, магістрів, наукових працівників, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, які досліджують проблеми розвитку методології бухгалтерського обліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18127
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konceptualnii_rozvitok_metodologiji_bukhgalterskogo_obliku 2.pdf1.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.