Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18236
Назва: Удосконалення управління банківськими ресурсами в Україні з врахуванням європейського досвіду
Інші назви: Improve the management by banking resources in Ukraine taking into account European experience
Автори: Чайковський, Ярослав Іванович
Ключові слова: банківська система
банківський сектор
збиток
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
капіталізація банків
власний капітал банків
зобов'язання банків
управління депозитними операціями
Дата публікації: 29-вер-2016
Видавництво: Переяслав-Хмельницький, ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
Бібліографічний опис: Чайковський, Я. І. Удосконалення управління банківськими ресурсами в Україні з врахуванням європейського досвіду [Текст] / Я. І. Чайковський // Матеріали ХХХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії» // Збірник наукових праць. – Переяслав-Хмельницький, 2016. – С. 28-31.
Короткий огляд (реферат): Досліджено кількість банків в Україні та динаміку частки простроченої заборгованості за кредитами в загальній сумі кредитів у 2011-2016 роках. Наведено приклад Польщі щодо гарантування депозитів у разі банкрутства банків. Розглянуто причини зростання частки іноземного капіталу в статутному капіталу банків України. Обґрунтовано напрямки підвищення власного капіталу та капіталізації банків. Проведено аналіз динаміки та структури зобов'язань банків України в 2011-2015 роках та визначено заходи з розвитку управління депозитними операціями банків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18236
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.