Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1850
Назва: | Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Подходы к обоснованию концепции инновационного развития сферы производства продуктов питания / В мире научных открытий. Экономика и инновационное образование, 2013. - № 8.1 (44). – С.322 – 349. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1850 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chorna_1.pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.