Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18548
Назва: Іннноваційний розвиток виробництва продуктів харчування
Інші назви: Innnovatsiynyy development of food production
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Пабат О.В.
Ключові слова: інноваційний розвиток, сільське господарство, харчова промисловість. агропромисловий комплекс, продукти харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Економіка АПК №12 2012. С. 24-28.
Бібліографічний опис: У статті висвітлено сучасні тенденції інноваційного розвитку сільського господарства і харчової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18548
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9 .pdf825.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.