Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18596
Назва: Реформування відносин власності в галузях харчової промисловості та формування системи ефективних власників
Інші назви: Reforming property relations in the food industry and the formation of effective system owners
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: харчова промисловість, ризики, організаційно-правова форма
Дата публікації: 2008
Видавництво: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія: економік.- №22. –С.212- 217.
Бібліографічний опис: У статті досліджено реформування відносин власності в харчовій промисловості, розглянуто ефективність функціонування окремих організаційно-правових форм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18596
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15. .pdf6.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.