Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18650
Назва: Операції з корпоративними правами за етапами їх життєвого циклу
Автори: Патряк, Олександра Тарасівна
Ключові слова: корпоративні відносини
емітент
інвестор
облік корпоративних прав
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Патряк О. Т. Операції з корпоративними правами за етапами їх життєвого циклу / О. Т. Патряк // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». Випуск 1 (45). Т.2. – Ужгород, 2015. – С.106-111.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена вивченню економіко-правової сутності корпоративних прав та ідентифікації змісту операцій з ними для цілей бухгалтерського обліку і контролю. Стаття відображає відмінності у поглядах вчених з ключових питань визначення сутності корпоративних прав та корпоративних відносин, їх сторін. Основним завданням даного дослідження є визначення місця корпоративних прав у процесах руху капіталів, а також окреслення сутності та змісту операцій з ними як об’єктів бухгалтерського обліку. Акцент зроблений на необхідності врахування етапів життєвого циклу корпоративних прав при розгляді операцій з ними. Не зважаючи на значну кількість досліджень, присвячених корпоративним права, було здійснено спробу конкретизувати об’єкти бухгалтерського обліку та контролю у операціях з корпоративними правами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18650
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Операції_з_корп.правами_за_етапами_їх_жит.циклу.PDF461.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.