Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18653
Назва: Облік корпоративних прав: реалії сьогодення європейського законодавства
Інші назви: Accounting of corporate rights: realities of the present european legislation
Автори: Патряк, Олександра Тарасівна
Ключові слова: облік
євроінтеграція
корпоративні права
корпоративне законодавство
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Патряк О. Т. Облік корпоративних прав: реалії сьогодення європейського законодавства / О. Т. Патряк // Економічні науки. Серія «Облік і фінанси»: зб. наук. праць / Луцький національний технічний університет. – Випуск 13(49). – Ч.2. – Луцьк, 2016. – С.197-206.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано доцільність вирішення проблем обліку корпоративних прав в процесі імплементації європейського законодавства в умовах глобалізаційних та євроінтеграційних процесів, на вітчизняному, науковому та практичному досвіді. У ході дослідження розглянуто тенденції та перспективи розвитку обліку корпоративних прав у контексті євроінтеграції. Незважаючи на значну кількість досліджень, присвячених корпоративним правам, було здійснено спробу дати оцінку ступеню гармонізації законодавства сфери корпоративного права, обліку та аудиту та реалії сьогодення європейського законодавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18653
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття_Патряк_ЛТНУ.PDF511.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.