Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18765
Назва: | Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації |
Інші назви: | Management of enterprise a personnel hotel-restaurant spheres in the conditions of globalization |
Автори: | Краєвський, Віталій Іванович |
Ключові слова: | управління персоналом кадри плинність кадрів глобалізація глобалізаційний процес |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Краєвський, В. І. Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 – туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Віталій Іванович Краєвський ; наук. керівник к.е.н., доцент А. М. Тибінь. – Тернопіль, 2017. – 135 с. |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі охарактеризовано сутність процесу управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації. Проведено дослідження методів та принципів управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18765 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Краєвський В.І.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.