Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18765
Назва: Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації
Інші назви: Management of enterprise a personnel hotel-restaurant spheres in the conditions of globalization
Автори: Краєвський, Віталій Іванович
Ключові слова: управління персоналом
кадри
плинність кадрів
глобалізація
глобалізаційний процес
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Краєвський, В. І. Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 – туризм магістер. програма – управління туристичним бізнесом / Віталій Іванович Краєвський ; наук. керівник к.е.н., доцент А. М. Тибінь. – Тернопіль, 2017. – 135 с.
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі охарактеризовано сутність процесу управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації. Проведено дослідження методів та принципів управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної сфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18765
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Краєвський В.І.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.