Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19066
Назва: Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва
Автори: Рожелюк, Вікторія Миколаївна
Дерій, Василь Антонович
Ключові слова: оперативний аналіз
переробка
м'ясо-молочна продукція
витрати виробництва
реалізація продукції
інформаційна база
Дата публікації: 1995
Видавництво: Тернопіль: ТІНГ
Бібліографічний опис: Рожелюк В.М. Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва/ В.М. Рожелюк, В.А. Дерій // Проблеми економіки України: Зб. наукових праць. - Випуск 4. - Тернопіль: ТІНГ, 1995. - С.58-61.
Короткий огляд (реферат): У статті визначено порядок проведення оперативного аналізу переробки м'ясо-молочної продукцї, сформовано методику оперативного аналізу за видами витрат на переробку продукції молока та м'яса, реалізації продукції, запропоновано інформаційну базу оперативного аналізу з позиції формування виробничої та повної собівартості окремих видів продукції переробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19066
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.