Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19387
Назва: Право та інновації
Автори: Якубівська (Муравська), Юлія Євгенівна
Ключові слова: право
інновації
Дата публікації: 2017
Видавництво: ТНЕУ. – Тернопіль
Бібліографічний опис: Муравська (Якубівська) Ю. Є. Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Право та інновації» ; уклад. : Ю. Є. Муравська (Якубівська). – Тернопіль : ТНЕУ, 2017. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Програма та тематичний план дисципліни орієнтовані на глибоке та ґрунтовне засвоєння студентами теоретичних знань з правового захисту та ефективного державного регулювання інноваційної діяльності. Результати навчання Після вивчення дисципліни студенти повинні знати: - об’єкти та суб’єкти права ІВ; - роль і місце інновацій в системі правового забезпечення; - сутність та основні поняття змісту сфери інноваційної діяльності; - сутність механізму інноваційної діяльності та її правового забезпечення; - механізм державного впливу на ефективність інноваційних процесів; - поняття про управління інноваціями. Після вивчення дисципліни студенти повинні вміти:  підбирати, систематизувати, опрацьовувати і використовувати необхідну правову та управлінську інформацію, вільно користуватися інформаційною базою;  складати проекти документів, здійснювати їх облік і зберігання;  використовуючи різні методи та підходи здійснювати оцінювання вартості об’єктів інтелектуальної власності;  діяти в правовому полі України в сфері інноваційної діяльності та ІВ;  аналізувати хід виконання досліджень і розробок на всіх етапах інноваційної діяльності, виявляти конкурентоспроможні та охороноздатні рішення, розробляти рекомендації щодо набуття прав на об’єкти права ІВ та їх введення в господарський обіг підприємства;  розробляти проекти документів в сфері інноваційної діяльності підприємства стосовно охороноздатних результатів досліджень і розробок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19387
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка.pdf809 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.