Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19761
Назва: Особливості функціонування молокопереробних підприємств і оцінки рівня витрат на виробництво молочної продукції
Інші назви: Features of the milk business operation and evaluation of the cost of production milk products
Автори: Лотиш, Оксана Ярославівна
Ключові слова: витрати, структура витрат, молокопереробні підприємства, показники ефективності витрат
Дата публікації: 2012
Видавництво: Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України. Колективна монографія. / Під ред. д.е.н., проф. Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавець “Сочінський”
Бібліографічний опис: Лотиш О.Я. Особливості функціонування молокопереробних підприємств та оцінки рівня витрат на виробництво молочної продукції / О.Я. Лотиш // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України. Колективна монографія. / Під ред. д.е.н., проф. Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавець “Сочінський”, 2012. – С.272-284.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19761
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 8 Лотиш.pdf295.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.