Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20011
Назва: Англо-український словник освітньої лексики
Інші назви: English-Ukrainian Dictionary of Educational Lexicon
Автори: Вергун, Лариса Іванівна
Ключові слова: Англо-український словник освітньої лексики/English-Ukrainian Dictionary of Educational Lexicon
Дата публікації: 2002
Видавництво: Тернопіль "Підручники & Посібники"
Короткий огляд (реферат): Англо-український словник освітньої лексики містить близько 4 000 тисяч ан-глійських слів і словосполучень, що забезпечують спілкування у сфері освіти. Слов-ник охоплює основну термінологію та головні галузі освіти англомовних країн. По-ряд з перекладними еквівалентами термінологічної та розмовної лексики сфери осві-ти, подаються переклади назв освітніх організацій, вищих навчальних закладів, осві-тніх програм, навчальних дисциплін Великобританії, США, Канади, Австралії та Но-вої Зеландії. Словник також містить інформацію довідкового та лінгвокраїнознавчо-го характеру. Призначається для учнів, студентів, викладачів англійської мови, переклада-чів-початківців.
Опис: Англо-український словник освітньої лексики містить близько 4 000 тисяч ан-глійських слів і словосполучень, що забезпечують спілкування у сфері освіти. Слов-ник охоплює основну термінологію та головні галузі освіти англомовних країн. По-ряд з перекладними еквівалентами термінологічної та розмовної лексики сфери осві-ти, подаються переклади назв освітніх організацій, вищих навчальних закладів, осві-тніх програм, навчальних дисциплін Великобританії, США, Канади, Австралії та Но-вої Зеландії. Словник також містить інформацію довідкового та лінгвокраїнознавчо-го характеру. Призначається для учнів, студентів, викладачів англійської мови, переклада-чів-початківців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20011
ISBN: 966-562-540-3
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.