Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2038
Назва: Основи формування методики проведення тепловізійних досліджень
Автори: Гоц, Наталія Євгенівна
Дзіковська, Юлія Миколаївна
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи», 28-30 травня 2015 р. – Львів, 2015. – С. 191.
Опис: Забезпечення точності та відтворюваності результатів проведених тепловізійних вимірювань градієнта температури особливо гостро постає при реалізації досліджень теплового поля об’єктів у промисловості та медицині. Зважаючи на це, у результаті проведення дослідження чинних на території України нормативно-технічних документів із питань вимірювань розподілу температури теплового поля об’єктів промисловості та медицини визначено їх застарілість, охоплення лише окремих сфер діяльності, відсутність єдиних підходів до реалізації вимірювань, недоопрацювання питань зменшення методичної похибки та відсутність методик опрацювання результатів вимірювання з використанням поняття непевність. Таким чином, враховуючи ці недоліки доцільним є розроблення методики виконання тепловізійних вимірювань та аналізування їх результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2038
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gots_Dzikovs'ka_Lviv.pdf219.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.