Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20929
Назва: Інтенсифікація конкурентоспроможності продукції підприємства на основі інноваційного потенціалу
Автори: Халанич, Христина
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Халанич, Христина. Інтенсифікація конкурентоспроможності продукції підприємства на основі інноваційного потенціалу [Текст] / Христина Халанич // Міжнародний бізнес та замковий туризм в Україні : сучасний стан і перспективи розвитку : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. [м. Тернопіль-Збараж, 28-29 квіт. 2017 р.]. - Тернопіль : ТНЕУ, 2017. - С. 122-123.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20929
Розташовується у зібраннях:МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС ТА ЗАМКОВИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122-123.pdf236.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.