Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/21693
Назва: Гвинтовий конвеєр
Інші назви: Screw conveyor
Автори: Клендій, Микола Богданович
Klendii, Mykola Bohdanovych
Павлова, Ірина Олексіївна
Pavlova, Iryna Oleksiivna
Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Ткаченко, Ігор Григорович
Tkachenko, Ihor Hryhorovych
Ключові слова: машинобудування
machine building
гвинтовий конвеєр
screw conveyor
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Пат. 59078 A U, МПК B65G 33/16 (2006.01) B65G 33/24 (2006.01). Гвинтовий конвеєр / М. Б. Клендій, І. О. Павлова, Р. Б. Гевко, І. Г. Ткаченко (Україна); заявник та патентовласник Тернопільська академія народного господарства. – № 2003010046; заявл. 02.01.2003; опубл. 15.08.2003, бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий конвеєр, що містить завантажувальну і розвантажувальну магістралі, виконані у вигляді кожухів і паралельно встановлених у них завантажувальної і розвантажувальної робочих спіралей шнеків, закріплених на привідних валах, котрі розташовані у перевантажувальному патрубку, а також проміжний вал, встановлений паралельно до привідних валів і закріплений на перевантажувальному патрубку, причому привідні та проміжний вали за межами перевантажувального патрубка кінематично зв'язані з валом електродвигуна. Згідно з винаходом вводиться те, що привідні вали розташовані у горизонтальній площині, причому на привідному валу, який з'єднаний із робочою завантажувальною спіраллю шнека закріплені радіальні плоскі пластини, а з іншої сторони встановлено сектор спіралі шнека, напрямок навивання якої є протилежним до робочої завантажувальної спіралі шнека, а робоча вивантажувальна спіраль шнека в середині перевантажувального патрубка встановлена у напрямній циліндричній трубі, в якій, зі сторони радіальних плоских пластин, виконано клиноподібний виріз, напрямок якого спрямований в зону вивантаження матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/21693
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гвинтовий конвеєр.pdf172.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.