Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22474
Назва: Ефективність розподілу результатів від спільної діяльності у будівництві
Інші назви: Efficiency of distributing results of collaborative efforts in construction
Автори: Шестерняк, Марія Михайлівна
Shesternyak, Mariya Mykhaylivna
Ключові слова: результати
спільна діяльність
спільна діяльність без створення юридичної особи
будівництво
розподіл результатів
Дата публікації: 2017
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шестерняк, М. Ефективність розподілу результатів від спільної діяльності у будівництві [Текст] / Марія Шестерняк // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2017. – Вип. 2. – C. 98-108.
Короткий огляд (реферат): З’ясовано, що результатом спільної діяльності без створення юридичної особи в будівництві є зведена будівля, що належить учасникам на праві спільної часткової власності. Виявлено, що завершений об’єкт нерухомості вводить в експлуатацію оператор спільної діяльності. Досліджено, що результати спільної діяльності розподіляють відповідно до відсоткових часток учасників та згідно з метою спільного проекту. Проаналізовано процес оформлення документів на спільно збудований учасниками об’єкт будівництва, що залежить безпосередньо від мети цієї спільної діяльності. Визначено, що метою спільного будівництва є отримання кожним з учасників спільної діяльності у власність частини нерухомості у зведеному об’єкті будівництва (мета досягнута у момент підписання акта про розподіл площ) або отримання прибутку від спільно побудованої нерухомості, тобто метою спільної діяльності є будівництво об’єкта, його продаж і розподіл прибутку від спільної діяльності (мета, досягнута в момент розподілу прибутку між учасниками спільної діяльності). Встановлено, що після досягнення мети спільну діяльність припиняють. Запропоновано встановити типову форму акта розподілу площ завершеної спільної будівлі до відповідного договору про спільну діяльність без створення юридичної особи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22474
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2017 Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шестерняк М..pdf336.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.