Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23317
Назва: НОВИЙ ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОНТРОЛЮ ЗА ДОТРИМАННЯМ БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ АГРАРНОГО ЕКПОРТУ
Автори: Бидик, Алла Геннадіївна
Ключові слова: експорт аграрної продукції, сировинні товари, готові продукти харчування, переробна промисловість, державний контроль якості та безпечності харчових продуктів.
exports of agricultural products, commodities, food products, processing industry, State control of quality and safetly of food products.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Бидик, А. Г. Новий порядок проведення державного контролю за дотриманням безпечності продуктів харчування в Україні як інструмент диверсифікації аграрного експорту [Електронний ресурс] /А.Г. Бидик//Інфраструктура ринку/Електронне фахове видання Причорноморського науково-дослідного інституту економіки та інновацій. – Випуск № 8. Червень 2017 р. – Електронна сторінка: http: www.market-infr.od.ua. – Режим доступу до ресурсу: http: www.market-infr.od.ua/uk/8-2017]
Короткий огляд (реферат): У статті відмічено стратегічне значення вітчизняного аграрного експорту, наведено дані, що свідчать про його сировинну спрямованість, наголошено про необхідність його диверсифікації шляхом збільшення випуску та експорту готових продуктів харчування. Наведено зміни, що відбулись в українському фітосанітарному регулюванні та зазначено про наявність потенційно позитивних наслідків впровадженні нової системи проведення державного контролю безпечності продуктів харчування у вітчизняну практику.In this article noted the strategic importance of domestic agricultural exports, shown the information about the raw orientation, specified in necessary of diversification by increase in realese and export of food products. Given below, which occurred in Ukrainian phytosanitary regulations and indicated the potential positive effects in the implemented of new system of State control of safetly of food products in domestic practice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23317
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття, Бидик А.Г..pdf323.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.