Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23477
Назва: Пристрій для визначення автокореляційної міри ентропії
Інші назви: Device for determination of autocorrelation entropy measure
Автори: Николайчук, Ярослав Миколайович
Nykolaichuk, Yaroslav Mykolaiovych
Воронич, Артур Романович
Voronych, Artur Romanovych
Погонець, Ігор Олегович
Pohonets, Ihor Olehovych
Ключові слова: обчислювальна техніка
computational technique
автокореляційна міра ентропії
autocorrelation measure of entropy
аналого-цифровий перетворювач
analog-to-digital converter
синхронізатор
synchronizer
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 68044 U Україна, МПК G06F 17/15 (2006.01). Пристрій для визначення автокореляційної міри ентропії / Я. М. Николайчук, А. Р. Воронич, І. О. Погонець (УКраїна); заявник та патентовласник Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. – № u201110818; заявл. 09.09.2011; опубл. 12.03.2012, бюл. № 5.
Короткий огляд (реферат): Пристрій для визначення автокореляційної міри ентропії, що містить аналого-цифровий перетворювач, синхронізатор, групу з N регістрів, групу елементів НЕ, входи запису групи регістрів, які об'єднані з входом запуску аналого-цифрового перетворювача та підключені до першого виходу синхронізатора, вихід переповнення кожного з яких підключений до однойменного інформаційного входу регістра, вхід аналого-цифрового перетворювача є входом пристрою, при цьому розрядні виходи аналого-цифрового перетворювача підключені до розрядних інформаційних входів групи регістрів і до входів елементів групи НЕ, N суматорів, перші входи яких підключені до відповідних розрядних виходів групи регістрів, пристрій обчислення ковзного математичного сподівання, входи якого підключені до відповідних виходів аналого-цифрового перетворювача, а виходи пристрою обчислення ковзного математичного сподівання підключені до входів шифратора, виходи якого підключені до перших паралельних входів суматорів, другі входи яких підключені до виходів відповідних квадраторів, виходи суматорів підключені до пірамідального суматора, вихід якого підключений до входу шифратора, вихід якого є кодовим виходом пристрою, який відрізняється тим, що додатково введений суматор доповнюючого коду, перші розрядні входи якого підключені до групи елементів НЕ, другі розрядні входи підключені до входу двійкового розрядного коду "1", виходи підключені до других розрядних входів N суматорів, перші розрядні виходи кожного і-го суматора підключені до перших входів додатково введеного і-го мультиплексора, другі входи яких підключені до других виходів суматорів, треті входи всіх мультиплексорів з'єднані з виходами аналого-цифрового перетворювача, а виходи підключені до входів відповідних квадраторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23477
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пристрій для визначення автокореляційної міри ентропії.pdf321.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.