Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24674
Назва: Відповідальність міжнародних організацій за порушення міжнародноправових зобов'язань: сучасний стан
Автори: Жукорська, Ярина
Ключові слова: міжнародна організація
субсидіарна відповідальність
контрзаходи
відповідальність
порушення
міжнародне зобов’язання
проект статей
норми права
Дата публікації: 2013
Видавництво: Київський університет права
Бібліографічний опис: Жукорська Я.М. Відповідальність міжнародних організацій за порушення міжнародноправових зобов'язань: сучасний стан // Я.М. Жукорська // Часопис Київського університету права. — 2013.– №2. – С. 356-360.
Короткий огляд (реферат): У статті автор характеризує особливості відповідальності міжнародних організацій за порушення міжнародних зобов’язань згідно Проекту щодо відповідальності міжнародних організацій, схваленого у 2011 році Комісією міжнародного права. Відзначає, що роботу ускладнила малочисельна практика в цій сфері, вагому роль у опрацювання якої відіграли коментарі держав та міжнародних організацій. Проводить короткий історичний екскурс в питання розробки Проекту та характеризує його природу, наголошуючи, що основним недоліком є його кінцева форма. Особливу увагу звертає на застосування контрзаходів до міжнародних організацій та положення щодо субсидіарної відповідальності держав-членів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24674
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf541.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.