Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24954
Назва: Інституціональна економіка
Ключові слова: інституціональна економіка
інститути
регулювання поведінки
трансакційні витрати
трансакція
теорія контрактів
опортуністична поведінка
право власності
інституційна теорія
теорія ігор
теорія економічної організації
функції держави
інституційна природа держави
теорія грошей
інституційна динаміка
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Інституціональна економіка [Електронний ресурс] : опорн. консп. лекцій / уклад. О. С. Полікарпова. – Тернопіль : ТНЕУ, 2016. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою викладання курсу «Інституціональної економіки» є є формування системи економічних знань та методології інституціональної економічної теорії, з'ясуванні закономірностей формування, функціонування та розвитку економічних інститутів, виявленні закономірностей взаємодії інституційного середовища з економічною сферою, впливом інститутів на поведінку економічних агентів і форми господарської організації, уточненні моделей економічних процесів на основі введення в них інституційного фактора, аналізі інститутів як чинників економічної рівноваги та його динаміки на мікро - і макро – рівнях, розгляд проблеми виробництва інститутів через призму інституційного вибору, яке дозволить студентам самостійно орієнтуватися в складних проблемах функціонування економіки та суспільства, прогнозувати соціально-економічні ситуації на різних рівнях поведінки господарюючих суб'єктів в умовах ринкової економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24954
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2. опорний конспект лекцій.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.