Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25076
Назва: Пристрій для визначення ентропії
Інші назви: Device for determining entropy
Автори: Воронич, Артур Романович
Voronych, Artur Romanovych
Николайчук, Любов Михайлівна
Nykolaichuk, Liubov Mykhailivna
Возна, Наталія Ярославівна
Vozna, Nataliia Yaroslavivna
Пастух, Тарас Ігорович
Pastukh, Taras Ihorovych
Ключові слова: обчислювальна техніка
computational technique
аналого-цифровий перетворювач
analog-to-digital converter
визначення ентропії
determining entropy
Дата публікації: 2017
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Бібліографічний опис: Пат. 121046 U Україна, МПК (2006) G06F 17/00. Пристрій для визначення ентропії / А. Р. Воронич, Л. М. Николайчук, Н. Я. Возна, Т. І. Пастух (Україна); заявник та патентовласник Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. – № u201705669; заявл. 08.06.2017; опубл. 27.11.2017, бюл. № 22.
Короткий огляд (реферат): Пристрій для визначення ентропії, який містить аналого-цифровий перетворювач (АЦП), вхід якого з'єднаний з входом пристрою, синхронізатор, логічні елементи, лічильники, шифратори та пірамідальний суматор, у кожному каналі містить лічильник, вихід якого з'єднаний з входом шифратора, вихід якого з'єднаний з відповідним першим входом пірамідального суматора, вихід якого є виходом пристрою, який відрізняється тим, що вхід АЦП з'єднаний з першими входами всіх парафазних компараторів, другі входи яких з'єднані з відповідними виходами взірцевих резисторів, прямий вихід кожного і-го компаратора з'єднаний з першим входом і-го логічного елемента І-НЕ, другий вхід якого з'єднаний з другим інверсним виходом (і+1)-го компаратора, третій вхід всіх логічних елементів І-НЕ з'єднаний з першим виходом синхронізатора, другий вихід якого з'єднаний з другим входом пірамідального суматора і першим входом всіх лічильників, другі входи яких з'єднані з виходами відповідних логічних елементів І-НЕ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25076
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пристрій для визначення ентропії.pdf369.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.